Fundite delicioase cu lapte

Postat de CameliaComan in Paste
11 Noi 2015 | 7210 vizualizari
Fundite delicioase cu lapte

Aceasta reteta este foarte delicioasa si poate fi servita dimineata la micul dejun sau seara daca ai pofta de ceva dulce dupa cina. Este foarte simplu de preparat si m-am gandit ca este perfecta pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.

Ingrediente

  • 200 g fundite
  • 1 litru de lapte
  • 3 linguri de zahar sau miere
  • 1 lingura esenta de vanilie

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa punem laptele la fiert impreuna cu cele 3 linguri de zahar si lingura de esenta de vanilie. Dupa ce a fiert laptele, punem funditele si dam la foc mic. Lasam la fiert aproximativ 10 minute. La final acoperim oala cu un capac, iar deasupra punem un prosop mai gros.In acest timp funditele se vor umfla Lasam aproximativ 20 de minute iar apoi servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite delicioase cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu sos de tomate si bacon

Postat de cristeena20

Tortellini cu sos de tomate si bacon

- Punem apa la fiert pentru paste; - Intr-o tigaie cu pereti inalti punem ceapa tocata fin cu ulei de masline si lasma sa se inmoaie la foc mediu-mic, pana devine moale, dar nu fripta. Adaugam...

Citeste continuarea

Paste cu pui la cuptor

Postat de Oana

Paste cu pui la cuptor

Pentru inceput taie ceapa si usturoiul marunt, iar pieptul de pui cuburi. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si soteaza ceapa si usturoiul. Adauga carnea si lasa pe foc pana scade si puiul este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2015, 12:41
Ei, asta da, e pe gustul meu, chit că ai zice că vârsta n-ar mai fi pentru felul ăsta de mâncare. )))
Hmm, tu la tipsuri zici de miere în loc de zahăr, dar mierea, la peste 40 de grade, devine un pic periculoasă, îşi pierde din proprietăţi.
Cel mai bine (cu bun gust) iese preparatul dacă se face într-un tuciuleţ de fontă, zic şi eu, dacă tot mă aflu în discuţie.
la 11.11.2015, 12:50
Eu asa am folost pana acum. Sunt mai rau ca Winnie! Eu cred ca este mai sanatoasa mierea decat zaharul. Exista posibilitatea sa nu fie asa. Multumesc portiadelumina.
la 11.11.2015, 12:54
Bune
la 11.11.2015, 12:56
Multumesc frumos Adele
la 11.11.2015, 13:10

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking