Ingrediente
- 1 ou + 1 galbenus
- 1 lingura apa
- 300 gr faina
- 120 ml ulei
- 120 gr zahar
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 zahar vanilat
- gem de corcoduse
- nuca de cocos
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu apa,apoi se adauga zaharul,la fel si cel vanilat.
Se adauga si uleiul si se amesteca ,fie cu lingura fie cu mixerul.
Adaugam faina si praful de copt si formeaza un aluat. E usor uleios,dar usor de modelat.
Se pune gemul de corcoduse intr-o farfurie si nuca de cocos in alta.
Din aluat formam bilute pe care le coacem in cuptorul preincalzit cam 8-10 minute.
Le lasam sa se raceasca si le dam intai prin gem apoi prin nuca de cocos. Dupa cateva ore se vor inmuia,asa ca va recomand sa le mancati a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri arabesti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|