4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Incepem saptamana cu ceva dulce, si anume, niste fursecuri bune, aromate si usor de preparat!
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un bol punem untura, oul, zaharul, un praf de sare si le mixam spuma. Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de la toata lamaia si zeama de la jumatate din lamaie. Incorporam fulgii de ciocolata, apoi cernem faina, o punem treptat, timp in care framantam cu mana, pana obtinem una aluat nelipicios si usor de modelat. Tapetam cu hartie de copt o tava de aragaz. Rupem bucatele mici din aluat, formam bilute si le asezam in tava. Incingem cuptorul si reglam o temperatura potrivita. Cand le terminam pe toate, introducem tava in cuptorul incins, cat sa prinda fursecurile o usoara culoare aurie. Le scoatem cand sunt gata si fierbinti, le tavalim prin zahar pudra. Se patreaza intr-o cutie inchisa ermetic. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de fursecuri fel de fel Mai intai am pregatit aluatul. Am mixat ouale cu zaharul, am adaugat untura la temperatura camerei, am omogenizat bine, apoi am adaugat coaja...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|