Fursecuri cu migdale

Postat de camelia75 in Prajituri
2 Ian 2013 | 5341 vizualizari
Fursecuri cu migdale

Se fac rapid si sunt excelente la gust!Reteta este din cartea Delicii in bucatarie.

Ingrediente

  • 330 gr migdale
  • 320 gr zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingura faina alba
  • 2 lingurite de rom
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pentru decor
  • 100 gr fructe confiate(eu am pus rahat pentru ca nu am avut)

Mod de preparare

Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina.

1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si zaharul.Se amesteca cu lingura de lemn pana obtineti o compozitie destul de tare.

2.Se umple cu compozitie posul cu varful striat si se pune cu el pe tava tapetata cu hartie pentru copt,gramajoare medii pe care se aseaza cate o bucatica de rahat sau fructe confiate.

3.Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de biscotti italienesti

Postat de mirela0911

Reteta de biscotti italienesti

Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale,...

Citeste continuarea

Desert fursecuri cu portocale si migdale

Postat de rocsi_1612

Desert fursecuri cu portocale si migdale

Intr-un bol puneti iaurtul, untura si oul. Le mixati, apoi adaugati indulcitorul pudra si mixati pana obtineti o consistenta cremoasa. Adaugati coaja rasa de portocala, esenta si sarea. Intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 10:37
ce faine sunt
la 02.01.2013, 10:41
Am sa-l incerc cat de curand cred ca merge bine si cu fistic
la 02.01.2013, 10:56
la 02.01.2013, 11:50
ce-mi plac
la 02.01.2013, 12:28
Fac un cappucino acum si iau cateva fursecuri

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking