Fursecuri cu migdale si crema de migdale

Postat de rodicaspring in Dulciuri
21 Dec 2014 | 3456 vizualizari
Fursecuri cu migdale  si crema de migdale

Ingrediente

  • 200 gr.migdale macinate,
  • 180 gr.zahar,
  • 2 galbenusuri,
  • 400 gr.faina,
  • praf de copt,
  • unt 200 gr .
  • Crema cu care se lipesc fursecurile se face din
  • 200 gr migdale prajite si macinate,
  • 250 unt frecat cu 200 zahar,
  • aroma de migdale si vanilie.
  • Glazura se face din
  • ciocolata topita cu 50 gr frisca si se ornamenteaza dupa gust.

Mod de preparare

Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin .

Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din 200gr migdale prajite si macinate, 250gr unt, aroma de migdale si vanilie.Se freaca untul cu 200gr zahar apoi se adauga aromele si putina cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si crema de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert macarons cu crema de branza

Postat de deyutzky

Desert macarons cu crema de branza

1. Puneti intr-un robot de bucatarie zaharul pudra impreuna cu faina de migdale. Mixati putin, intre 15-30 secunde. Astfel compozitia va fi mai fina.   2. Cerneti intr-un bol compozitia...

Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Postat de simona72

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Se foloseste o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Pe fundul tavii se pun fursecurile limbi de pisica. Se maruntesc biscuitii digestivi, se adauga untul topit si lichiorul Amaretto. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2014, 12:06
la 21.12.2014, 13:00
la 21.12.2014, 16:16
Foarte bune si frumoase!
la 21.12.2014, 16:57
Multumesc de aprecieri, e prima mea reteta postata.
la 21.12.2014, 17:18

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking