Fursecuri cu nuca, fulgi de ovaz si fructe confiate, fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
31 Oct 2016 | 3425 vizualizari
Fursecuri cu nuca, fulgi de ovaz si fructe confiate, fara zahar

Pot sa zic ca aceste fursecuri sunt printre preferatele mele. Le-am servit in orice moment al zilei, nu contin zahar, sunt satioase, iar bucatile de nuca si cele de fructe confiate s-au combinat asa de bine, ca mi-au incantat papilele gustative. O sa ii fac mai des, de asta sunt sigura.

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt
  • 2 linguri si 1/2 indulcitor Green Sugar pulbere (sau 2-3 linguri de zahar normal)
  • 1 plic de vanilie Green Sugar (sau zahar vanilat)
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 150 gr mix fructe confiate
  • 100 gr miez de nuca
  • 7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare

Untul, sa nu fie prea rece, il mixam impreuna cu oul si indulcitorul pulbere.
Adaugam iaurtul, praful de sare si vanilia.
Miezul de nuca il tocam grosier, fructele confiate le taiem cubulete.
Peste amestecul de unt punem fulgii de ovaz, praful de copt.

Dam drumul si miezului de nuca, fructele confiate si de acum amestecam cu o paleta.
La final incorporam faina.

Vom obtine un aluat molicel si nu unul omogem si nelipicios.
Tapetam cu hartie de copt o tava, cu o lingurita luam din compozitie, punem gramajoare in tava, dar cu distanta intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, cam la o temperatura de 170 de grade.
Le lasam 12-14 minute, pana se rumenesc usor.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceaca.
Le punem intr-o cutie metalica cu capac, servim ori de cate ori dorim.
Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca, fulgi de ovaz si fructe confiate, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu mere si blat cu unt

Postat de Constelatialeu

Placinta cu mere si blat cu unt

Mai intai, am pregatit umplutura. Am curatat de coaja merele si le-am dat pe razatoarea mare, apoi le-am pus in tigaia wok, am adaugat zaharul si le-am lasat sa se caleasca pana a scazut toata...

Citeste continuarea

Pancakes cu branza de vaci

Postat de gaby_d

Pancakes cu branza de vaci

Amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, sarea, oul si zaharul. Adauga treptat laptele si apa minerala, omogenizand.La final adauga branza de vaci. Daca e umeda amesteca cu lingura, daca e...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2016, 20:47
Minunate!
la 31.10.2016, 20:49
Foarte, foarte delicioase!
la 31.10.2016, 20:51
bune bune
la 31.10.2016, 21:05
Imi plac!
la 31.10.2016, 21:50
delicioase

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking