Ingrediente
- 150 g. unt
- 150 g. zahar 200 g. faina
- 1 galbenus
- o fiola esenta de vanilie
- 1 varf de cutit praf de copt
- 100 g. nuci macinate grosier
- un praf de sare
- gem de merisoare
Mod de preparare
Untul se mixeaza spuma cu zahaul si vanilia(cam 10 minute).
Adauga galbenusul mixeaza in continuare pana la incorporare.
Faina si praful de copt se adauga la sfarsit mixand in continuare.
Cu mana se fac bilute ,de marimea unei nuci,se apasa usor cu degetul in mijloc.
Albusul se bate spuma cu un praf de sare.
Se trec prin albusul batut cu u praf de sare si apoi prin nuca macinata.
Bilutele se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Dopa ce s-au facut toate bilutele si asezat in tava,se pune deasupra geme de merisoare.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|