Fursecuri cu vinete si Cheddar

Postat de mihaelar63 in Mancare copii
18 Iul 2019 | 1782 vizualizari
Fursecuri cu vinete si Cheddar

 Daca avem copii la masa incercam sa facem mancarea cat mai atractiva. Am dorit vinete pane dar preparate mai sanatos si prezentate mai atractiv . M-am gandit ce-ar fi sa semene cu fursecuri ? Bine, bine -dar crema unde este ? Cateva bucatele de branza cheddar de o frumoasa culoare asteptau sa-si gaseasca intrebuintarea. Deci: ,, Meniu copii "

Ingrediente

  • 1 vanata lunguiata mare
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri pesmet
  • 150 gr branza Cheddar
  • pudra usturoi
  • piper negru brazilian macinat
  • oregano uscat
  • oregano verde
  • ulei infuzat cu oregano
  • sare roz de Himalaya
  • rosii cherry la servit

Mod de preparare

  1. Vanata se curata in fasii, lasand cate o fasie necuratata.
  2. Taiati vanata rondele de aproximativ un centimetru grosime .
  3. In ordine, aranjati vanata pe doua randuri [sa se potriveasca la suprapunere].
  4. Se condimenteaza rondelele cu sare , piper , oregano uscat  si pudra de usturoi .
  5. Jumatate de rondele se gauresc cu ajutorul unui paharel de sticla .
  6. Se dau bucatile vinete prin faina alba , ou batut cu sare si la sfarsit prin pesmet .
  7. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt , tot in ordine sa nu se incurce suprapunerea - nu arata bine de marimi diferite .
  8. Se pulverizeaza peste vinetele impanate ulei infuzat cu oregano .
  9. Se da tava la cuptor 20 minute , pana vinetele incep sa se rumeneasca .
  10. Cand rondelele sunt rumene se aseaza peste fiecare rondea  cate una gaurita .
  11. In mijloc se aseaza bucatele de branza Cheddar si se da la cuptor cateva minute pana cand branza se topeste .
  12. Decorati cu frunzulite proaspete de oregano si srviti impreuna cu rosii cherry .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vinete si Cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Musuroi de cartita cu zmeura

Postat de Pungasa_Rogue

Musuroi de cartita cu zmeura

Se separa albusurile de galbenusuri. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul. Se adauga galbenusurile, untul topit,...

Citeste continuarea

Gogosi glazurate cu ciocolata

Postat de CameliaComan

Gogosi glazurate cu ciocolata

Pregatite aluat: Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul in laptele cald. Cernem faina intr-un bol. Adaugam drojdia, zaharul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2019, 19:09
vreau niste branza din aia ''cerdac''...mai ai....
la 18.07.2019, 19:15
Pronunta corect : Ce -dar !!!! )
la 18.07.2019, 19:19
la 18.07.2019, 19:29
bune bune
la 18.07.2019, 19:56
Io vreau un dac nu un dar.....

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking