Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

Postat de rivka in Prajituri
13 Mar 2010 | 5962 vizualizari
Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 100 grame magarina
  • 75 grame zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • jumatate tableta ciocolata alba
  • cocos
  • betisoare pt frigarui
  • hartie de copt

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.

Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.

Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.

Se scot , se lasa sa se potoleasca.

Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.

La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura marmorata cu ciocolata alba si neagra

Postat de merisor67

Desert prajitura marmorata cu ciocolata alba si neagra

Pentru blatul marmorat, mai întâi pornim cuptorul la 180 de grade. Separăm albușurile de gălbenușuri, ca la orice blat de pandișpan. Mixăm albușurile spumă presărate cu...

Citeste continuarea

Gogosi - reteta video

Postat de Oana

Gogosi - reteta video

Laptele se pune intr-o craticioara impreuna cu zaharul si se lasa pe foc, amestecand lejer, pana cand zaharul s-a topit si laptele s-a incalzit putin. Il lasam apoi la racit cat sa fie caldut si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 18:14
sant prima mai ai ,arat extraordinar de bine felicitari?dar ai zis ca zi te odihnesti nu mai faci nimic?esti harnicuta fac nu te lasi ,bravo tie
la 13.03.2010, 18:18
da, nu prea am avut altceva de facut deci m-am apucat de facut prajituri totusi , dar se fac f repede

multumesc frumos.
la 13.03.2010, 18:19
arat foarte bune inimioarele tale pe ce le-ai prins pe bete de frigarui nu?
la 13.03.2010, 18:22
da acuma am vazut ,am sarit randu cu betele de frigarui?
la 13.03.2010, 18:24
da, ideea e preluata de la adinuta a postat ea mai demult cred ca de sarbatorile de iarna ceva asemanator, mi-am amintit azi ca tot am facut fursecurile si le-am facut si eu.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking