Fursecuri moi cu ciocolata

Postat de papabundetot in Dulciuri
26 Apr 2015 | 5707 vizualizari
Fursecuri moi cu ciocolata

Aseara cautam niste retete diverse si gustosase pentru biscuiti, fursecuri si orice alte derivate, ceva ce poatefi mancat usor peste zi la birou,fara mare efort si fara sa te murdaresti :). Asa ca…fetele saritoare m-au ajutat si mi-au dat o gramada de retete, care mai de care mai buna si imbietoare, incat alegerea a fost foarte grea :). Am ales pana la urma 3 retete care erau mai aproape de gustul si proviziile mele :) prima din ele a plecat de la reteta Timeei, o gasiti in varianta originala aici : http://retetetimea.ro/fursecuri-mari-si-moi-cu-portocala/

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 200 g unt (eu cumpar unt numai de la tarani,sibieni)
  • 150 g zahar zeama de la o mineoola
  • 2 linguri lichior de flori de lotus
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 380 g faina
  • un praf de sare
  • 100 g ciocolata neagra 70 %cacao

Mod de preparare

Am mixat bine untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi am adaugat pe rand ouale, amestecand dupa fiecare foarte bine, am adaugat apoi zeama de la mineola, lichiorul (in tot acest timp robotul meu mergea), sarea, faina amestecata cu praful de copt si la urma ciocolata maruntita bine cu un cutit.


Am amestecat pentru a omogeniza intreaga compozitie,apoi cu ajutorul unei linguri, am pus aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor pana cand biscuitii s-au rumenit pe margini.

I-am scos cu grija, pentru ca sunt foarte fragezi cand sunt fierbinti si i-am lasat sa se raceasca.

Ar fi bine sa evitati sa ii asezati suprapusi cat sunt foarte calzi pentru ca se vor lipi si li se strica forma

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri moi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri mari si moi cu portocala

Postat de timea

Fursecuri mari si moi cu portocala

Mixam untul cu zaharul, adaugam coaja rasa de la portocala (spalam bine portocala cu apa calduta inainte) apoi sucul de portocala, ouale si la final incorporam faina amestecata cu praful de copt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2015, 09:40
la 26.04.2015, 09:51
Ce bune!
la 26.04.2015, 10:00
delicioase!
la 26.04.2015, 10:14
la 26.04.2015, 10:55

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking