Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

Postat de ionela2682 in Dulciuri
17 Iul 2011 | 10086 vizualizari
Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

Alte fursecuri..sper ca nu v-ati plictisit de la atatea...!

Ingrediente

  • 250g margarina Unirea
  • 100 g zahar
  • 350 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • Crema
  • cioco duo-finetti
  • ciocolata +nuca de cocos

Mod de preparare

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat

-adauga faina ,praful de copt si omogenizati

-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata

-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat

-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata

-se coc pana devin usor aurii

-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti

-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.

-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.

http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

"Poale-n brau"

Postat de Geanina87

"Poale-n brau"

Aluat : Intr-un bol micut punem drojdia,pe care o dizolvam in 2 linguri de lapte caldut,adaugam apoi 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Amestecam bine( trebuie sa iasa ca o smantana...

Citeste continuarea

Desert galuste cu prune in crusta de biscuiti

Postat de MotanLaOale

Desert galuste cu prune in crusta de biscuiti

Cartofii se fierb in coaja. Se curata fierbinti de coaja si se dau imediat pe razatoare sau se paseaza cu telul de facut piure. Se toarna uleiul si se amesteca bine, bine si cu un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2011, 20:41
ionela tu locuiesti in Italia?super fursecurile
la 17.07.2011, 20:42
Suuuper !!! Eu nu ma plictisesc deloc Ma intreb, doar, cum as arata eu daca as face atatea dulciuri ))) )) Pe mine si apa se pune
Imi place mult cum le-ai prezentat!
la 17.07.2011, 21:01
super
la 17.07.2011, 21:31
intoteauna mi-a fost urat sa fac fursecuri si nici nu-mi prea ies bune
la 17.07.2011, 21:31
eu nu m-am plictisit de fursecuri..imi si plac mult

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking