Ingrediente
- 250g margarina Unirea
- 100 g zahar
- 350 g faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- Crema
- cioco duo-finetti
- ciocolata +nuca de cocos
Mod de preparare
-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat
-adauga faina ,praful de copt si omogenizati
-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata
-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat
-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata
-se coc pana devin usor aurii
-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti
-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.
-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.
http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|