Fursecuri Snikerdoodles

Postat de luminita20_2006 in Prajituri
24 Noi 2011 | 2604 vizualizari
Fursecuri Snikerdoodles

Ingrediente

  • -225 gr unt                                                            
  • -150 gr zahar                                                         
  • -2 oua mari                                                            
  •  -1 lingurita vanilie                                                   
  • -400 gr faina                                                            
  • -1 lingurita praf de copt                                          
  • -1/2 lingurita nucuosara                                            
  • 50 gr nuci macinate(eu nu am pus )                            
  • sare                                                                      
  • pentru tavalit                                                             
  • 2 lingurite zahar                                                      
  • 4lingurite scotisoara                                                 

Mod de preparare

Se amesteca untul moale cu zaharul, ouale si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt, nucusoara si sarea si se cern.Se amesteca untul cu faina si nucile pana cand se incorporeaza bine. Vom obtine un aluat molcut. Se pune intr-o folie transparenta si se da la frigider timp de o ora.

Se incalzeste cuptorul la cca.190 grade C. se pune hartie de copt intr-o tava.

Se ameseca zaharul cu scortisoara. Se scoate aluatul de la frigider se formeaza bilute de marimea unei nuci se tavalesc prin zahar apoi se pun in tava si se coc timp de 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Snikerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri Fulgi de nea

Postat de Corina33

Fursecuri Fulgi de nea

Albusurile (reci de la frigider) se mixeaza cu un praf de sare pana stau bat. Se adauga zaharul (de preferinta zahar pudra) in ploaie si se mixeaza in continuare pana se topeste. Lasam mixerul...

Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de capsuni

Postat de merisor67

Prajitura cu mousse de capsuni

Am ales sa insiropez blatul cu socata, pentru ca tot am facut multa si trebuie consumata cumva, dar a dat un gust delicios blatului. Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2011, 17:59
si eu le fac sant bestiale langa o cana cu nesscafe...mmm..
la 24.11.2011, 19:10
mmmmm ce-mi plac!!!
la 24.11.2011, 19:58
sunt sigura ca si mie
la 24.11.2011, 20:08
delicioase
la 24.11.2011, 22:00

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking