Ingrediente
- Aluat pentru coji
- 150 g rama butter
- 1 lingura plina cu untura solida
- 150 g zahar pudra
- 1 ou
- 2 linguri iaurt cremos
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- cca 700 g faina ( la mine a fost suficient,la Merisor a intra mai mult)
- Crema
- 150 g nuca macinata
- 200 g crema de ciocolata ( nutela,finetti,etc)
Mod de preparare
Untura,rama si zaharul le mixam foarte bine pana devine o crema spumoasa,adaugam oul,iaurtul si bicarbonatul stin cu zeama de lamaie.Apoi adaugam faina,treptat.Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios.Punem aluat la rece,cca 30 min.Cat timp sta aluatul la rece,incingem bine forma ( forma pe care am folosit-o este destul de grea si necesita sa fie incalzita bine).Umplem fiecare forma cu aluat,apoi inchdem forma,presand bine si asezam forma pe foc,intorcand pe o parte si pe alta,cca 1-2 min.Dupa ce am terminat de copt toate cojile,surplusul de pe margini l-am taiat cu foarfeca.
Crema :Crema de ciocolata o amestecam cu nuca macinata.
Luam fiecare coaja si o umplem cu crema,apoi lipim cojile cu aceiasi forma.Pudram cu zahar....si cam atat ca deja am obosit....
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
|