Fusilii cu sos de rosii si ardei gras

Postat de medioto59 in Fusilli
19 Dec 2012 | 5513 vizualizari
Fusilii cu sos de rosii si ardei gras

Ingrediente

  • 250 g paste fusilli
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar verde
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte le scurgem de apa, le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le punem intr-o sita la scurs. In timp ce pastele fierb ne ocupam de sos.

Spalam si curatam ardeiul gras si apoi il taiem cubulete mai mari.Rosiile spalate le taiem si pe ele cubulete.Intr-o tigaie in care am incins ulei punem  atat rosiile cat si ardeiul..Condimentam dupa gust cu sare , piper si oregano.Lasam pe foc pana cand atat rosiile cat si ardeiul se inmoaie.Diluam pasta de tomate cu putina apa (o cescuta ) si o turnam in tigaie.Lasam sa dea in cateva clocote ,apoi luam de pe foc ,lasam 2-3 minute sa se racoreasca apoi turnam sosul peste paste.Adaugam marar verde ,amestecam bine si potrivim de sare si piper.

Gaaaaaaaaaaaaaaaata..................asta este tot!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilii cu sos de rosii si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusili cu sos de carne

Postat de mihaelar63

Fusili cu sos de carne

 Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului . Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul . Cand...

Citeste continuarea

Fusili tricolore bolognese

Postat de katty

Fusili tricolore bolognese

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul taiat fin, apoi carnea tocata. Amestecam constant...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2012, 22:14
ce frumoase sunt!vreau o portie!
la 19.12.2012, 22:18
Chiar ma intrebam ce treaba ai de nu ti-ai facut aparitiasi cand colo mestereai o bunatate
la 19.12.2012, 22:18
iau si eu o portie...
la 19.12.2012, 22:20
multumesc Ralu,te servesc cu mare drag!
la 19.12.2012, 22:22
Buni..........fix-pix am sosit

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking