Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii

Postat de TAB1TA in Mancaruri de post
16 Mar 2019 | 4262 vizualizari
Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii

Pot sa va garantez ca e o mancare foarte gustoasa. "retete de post creative"

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 300 g fusilli
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g mazare congelata
  • 400 g rosii cubulete in sos de rosii din conserva
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • ierburi de provence

Mod de preparare

Mai intai m-am ocupat de legume.
Am curatat, spalat si tocat ceapa.
Intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ciupercile.
Am lasat sa se patrunda putin. Am amestecat din cand in cand ca sa nu se arda.
Am adaugat mazarea si am adaugat apa cat sa o acopere.
Am adaugat condimentele: sare, piper, marar, ierburi de provence.
Am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute.
Apoi am adaugat rosiile cu sosul de rosii.
Am mai lasat inca vreo 7 minute si am oprit focul.
Separat am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am scurs apa, am trecut pastele printr-un jet de apa rece si cu ajutorul unei linguri cu strecuratoare le-am scos pe farfurie si le-am servit alaturi de mancarea de legume.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de hribi

Postat de Ksenya

Tocana de hribi

Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien. Ceapa o tocam semiluna. Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine...

Citeste continuarea

Tocanita de pleurotus cu naut

Postat de privatelaura

Tocanita de pleurotus cu naut

Spalam si curatam ciupercile de eventuale impuritati. Le taiem grosier. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam cuburi, morcovul il dam pe razatoare, usturoiul il zdrobim si apoi il tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2019, 19:16
la 16.03.2019, 19:54
la 16.03.2019, 20:00
Rodica
la 16.03.2019, 20:00
Motan
la 16.03.2019, 20:21

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking