Ingrediente
- Galuste
- 300 g branza de vaci
- 2 oua
- 50 g cascaval
- sare
- piper
- busuioc
- faina
- Sos de rosii
- 5 rosii
- 1 cana apa
- ulei
- sare
- piper
- 2 catei usturoi
- busuioc
- 1 ceapa mica
- rozmarin
- 1 lingurita zahar
Mod de preparare
Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,
Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,
Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,
La final putem adauga patrunjel verde tocat,
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|