Ingrediente
- Galuste din faina
- 50 g cascaval
- 50 g branza grasa de vaci
- 100 ml smantana
- 100 ml iaurt degresat
- 100 g bacon
- sare
- 1 plic Salata Picanta Kotany
- marar verde
Mod de preparare
Pentru ca aveam deja galustile , de la papricasul de pui ramase :
http://www.bucataras.ro/retete/papricas-din-pui-de-casa-cu-galuste-23252.html
nu mi-a mai ramas decat sa pregatesc baconul si sosul de branza.
Taiem baconul feliute, la fel si cascavalul( sau il radem).Branza o faramitam cu furculite si taiem marunt mararul.
Intr-o tigaie punem 2 lingurite de ulei la incins si prajim baconul pina se rumeneste frumos si devine crocant.
Peste branza faramitata adaugam cascavalul, smantana ,iaurtul , mararul tocat si putina sare.
Pentru un gust mai picant am adaugat si mirodeniile de Salata picanta de la Kotany.Le-am amestecat bine de tot toate ingredientele si a iesit un sos delicios.
Galustile fierbinti puse pe farfurie cu 2-3 linguri de sos si niste bacon prajit deasupra , vor alcatui cel mai savuros meniu pentru o dupa-amiaza ploioasa ca cea de astazi.
Pofta mare sa aveti !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de branza si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|