Ingrediente
- 50 gr. faina
- 50 gr. gris
- 50 gr. cascaval ras
- 50 gr. unt moale
- 3 oua
- sare, piper
Mod de preparare
se bat ouale cu cascavalul ras. se incorporeaza apoi untul si faina amestecata dinainte cu gris.
omogenizam bine, punem sare, piper.
am folosit o tava mica unsa si tapetata cu hartie de copt.
stratul de compozitie nu trebuie sa depaseasca 1 cm.
coacem 12-14 minute la 200 grade C.
dupa ce s-a racit foaia, taiem ce forme avem chef.
faceti supa de pui, sau cum face fiecare supa de galuste iar cand e aproape gata puneti si galustele si le fierbeti 5 minute. patrunjel verde si gata!
reteta preluata de la Miha, multam!
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale pentru supa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|