Gem de caise
Postat de diaconta in Dulceata / Gem 16 Iul 2013 | 23998 vizualizari
Uite că am reuşit să preparăm şi gem de caise,mai puţintel ,după buget că „e scumpe” maică caisele în zona noastră.Cred că gemul de caise are o aromă deosebită şi o culoare delicată.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (51)
la 16.07.2013, 21:31
Padre,acum imi spui ca la tine-i gratis?
la 16.07.2013, 21:32
Cleme,la piata au ramas 6 lei,dar m-am dus la en-grosisti si am luat cu 4 lei
la 16.07.2013, 21:32
multe va mai face voua mama
ma intreb daca si cand...
nu...nu ma mai intreb
e mai bine...
))))))))))))))
la 16.07.2013, 21:32
Ce culoare frumoasa!
la 16.07.2013, 21:33
Cristina,cred ca la tine ar fi putin oricat ai pune,asa-i cu zmei la casa si inca trei ))))))))))
la 16.07.2013, 21:37
Delicios, parfumat si o culoare superba...m-am gindit si eu anul asta sa nu mai las fructele intregi...minunat!!!
la 16.07.2013, 21:37
Gaby,nu te mai obosi ca uneori nu-i buna curiozitatea))))
zi mai bine despre gem ca dansu-i impricinatu'
la 16.07.2013, 21:37
bun bun
la 16.07.2013, 21:38
Simona,depinde de gustul fiecaruia.
Multi ani ne punea sora mea ca aveau caisi in gradina si tot asa-l faceau.
la 16.07.2013, 21:39
Meri
la 16.07.2013, 21:41
Atunci dau si ei
la 16.07.2013, 21:42
moama, ce culoare si ce textura are! grozav! buna tare ideaa sa dam prin masina
la 16.07.2013, 21:43
am facut si eu dar anu trecut ,chear este bun si aromat
la 16.07.2013, 21:58
Chiar ca`s scumpe...eu le-am luat cu 2,50 .....bine la Campina-n piata sunt 6 lei,ca la noi e piata scumpa,dar am fost la Ploiesti....acolo zici ca-i alta lume,toate alea-s mai ieftine....
la 16.07.2013, 22:01
Arata excelent! Imi vine sa mananc poza
COMENTEAZA