Gem de caise

Postat de diaconta in Dulceata / Gem
16 Iul 2013 | 23996 vizualizari

Uite că am reuşit să preparăm şi gem de caise,mai puţintel ,după buget că „e scumpe” maică caisele în zona noastră.Cred că gemul de caise are o aromă deosebită şi o culoare delicată.

Inapoi la reteta

Comentarii (51)

la 16.07.2013, 22:03
ce bun e
la 16.07.2013, 22:04
Mena,dam si noi
la 16.07.2013, 22:04
Laura,mi se pare foarte simplu de facut asa
la 16.07.2013, 22:05
Iri am zis ca facem cate putin din fiecare fruct ca e pacat sa nu avem la iarna
la 16.07.2013, 22:09
Cleme,la noi e tare scumpa piata tot timpul anului.
Majoritatea sunt intermediari si atunci ridica pretul.
la 16.07.2013, 22:10
Ina75,multumesc
Nu am prea avut lumina buna pentru poze dar sunt ok
la 16.07.2013, 22:11
Bya multumesc si inca odata La multi ani ))))))))
la 16.07.2013, 22:15
delicios!
la 16.07.2013, 22:15
multumesc inca odata dia)a fost totusi acum 2 sapt)
la 16.07.2013, 22:19
Bya,nici macar n-am intarziat mult ))))
la 16.07.2013, 22:19
Liliana,astept sa se coaca si caisele voastre
la 16.07.2013, 23:08
Eu nu am facutanul acesta dar stiu cat este de bun. Bravo
la 16.07.2013, 23:15
Harnicuta mai esti, Dia! Imi place mult gemul tau!
la 16.07.2013, 23:23
delicios
la 16.07.2013, 23:40
Minunat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking