Căpșunile se spală rapid sub jet de apă rece, apoi li se înlătură codițele, și se pun întregi într-un vas încăpător.
În funcție de câte grame de căpșuni curățate aveți, atâtea grame de zahăr presărați peste ele. Răsuciți vasul cu încredere și forță, cât să se strecoare zahărul printre căpșunele și le lăsați la odihnă, la rece, până a doua zi.
Data viitoare o să fac manevra, direct în vasul aparatului de frământat pâine 😉 Inițial, nu erau prevăzute căpșunile pentru modul acesta de preparare 😉
Marica nr. 3 , are și un program pentru gem :d așa că am butonat, l-am selectat și pornit 😉 timp de gătite 1 oră și 20 minute 😉
Zis și făcut! L-am activat și am tot studiat, nu făcea mai nimic, doar auzeam că pocnește rezistența și se încălzea compoziția 😉
Apoi după vreo 20 minute a pornit și pe modulul de amestecare 😉
M-am liniștit și mi-am văzut de treabă 😉 Chiar uitasem de e, dar m-a anunțat cu un bippp, mai prelungit că e gata programul.
Spre surprinderea mea, chiar și-a făcut treaba, cum spuneam nu dulceață ci un gem aromat 😉
Așa că voi mai testa dulcegării, la mașina de pâine 😉
Spor și vouă! Sper să vă fie de folos și încredere experiența mea 😉