Ghiveci de legume cu orez la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de madi_marin in Slow Cooker
8 Sep 2015 | 5466 vizualizari
Ghiveci de legume cu orez la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Slow cooker Crock-Pot 4,7 L şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei capia
  • 1 conopidă mică
  • 1 mână de mazăre
  • 3 linguri de orez prefiert
  • 2 roşii decojite
  • pastă de tomate
  • dafin
  • 1 linguriţă paprika dulce
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt

Mod de preparare

Punem toate legumele tocate în vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 l.

Adăugăm 500 ml apă sau supă de legume şi foaia de dafin.

Setăm pe modul Slow si lăsăm apartul să acționeze timp de 5 ore .

După cele 5 ore adăugăm pasta de tomate, orezul prefiert, sare şi piper şi setăm high pentru încă o oră.

Cu 15 minute înainte de terminarea programului se adaugă paprika.

La sfârşit de tot presărăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu orez la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de gaby_d

Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent. Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja. Ceapa...

Citeste continuarea

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2015, 20:24
Buuuun!
la 08.09.2015, 20:25
la 08.09.2015, 20:26
L-ai cam ţinut în priză bag seama. Faină treabă, mâncărurile tale sunt mereu viu colorate.
la 08.09.2015, 20:30
la 08.09.2015, 20:58

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking