Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker

Postat de ladydi in Retete Delikat
24 Iun 2018 | 3355 vizualizari
Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker

In sfarsit mi-am facut curaj sa incerc multicookerul. Acest fapt a coincis cu provocarea Bucatarasului: "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale”. Pot doar sa reproduc spusele bucatarasului meu frumos, Andutu: “mmm, yammi, e delicios mami” :)

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 5 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 300 g ciuperci
  • 300 g rubarba
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 tulpina apio
  • 2 gulii
  • 3 ardei capia
  • cativa catei de usturoi
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 300 g pasta de rosii
  • condimente pentru pui Delikat
  • amestec de ierburi si boia dulce Delikat
  • oregano proaspat.

Mod de preparare

Spalam si portionam pieptul de pui in bucatele, pe care le condimentam cu condimente pentru pui de la Delikat. Le dam la frigider si intre timp pregatim legumele.

Curatam si taiem cubulete cartofii, dovleceii, morcovii, guliile, apio, ardeii si rubarba. Tocam marunt ceapa si feliem usturoiul. Setam multicookerul pe functia prajire, punem in vas 2-3 linguri de ulei, adaugam bucatelele de pui si lasam aparatul sa isi faca treaba pentru circa 15 minute. Dupa expirarea timpului, adaugam cartofii, gulia, morcovul, ceapa si usturoiul, setam inca 10 minute programul de prajire, apoi acoperim cu apa, adaugam apio, rubarba si setam la programul “tocana” (asta este functia aparatului meu) pentru 1 ora.

La jumatatea timpului, amestecam, adaugam ciuperciile si lasam sa se termine programul. Potrivim gustul de sare si piper, condimentam cu amestec de boia dulce si ierburi Delikat, apoi adaugam pasta de rosii, loboda si patrunjelul tocate si mai setam aparatul pe functia “tocana” pentru circa 30 de minute. Asezonam cu oregano proaspat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Carnea de pui o rumenim in cele doua linguri cu ulei, folosind programul FRY pentru 15 minute aproximativ. In ultimele 3-4 minute ale programului, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecand...

Citeste continuarea

Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida.  Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:11
la 06.07.2018, 09:56
O bunătate!
la 06.07.2018, 10:27
la 06.07.2018, 19:50
Bun!
la 06.07.2018, 20:37
Ai mai multi cuci ?

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking