Ghiveci de toamna

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
10 Oct 2017 | 8779 vizualizari
Ghiveci de toamna

mancare de post

Ingrediente

  • 1 fir mic de praz
  • 2 vinete mici
  • 1 conopida mica
  • 1 dovlecel
  • 3-4 ardei grasi
  • 2-3 rosii de gradina
  • 4 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Prazul se spala, se taie rondele si se pune in cratita in care am turnat cca. 4 linguri de ulei.

Vinetele se spala, se curata de cotoare, se taie cubulete si se adauga peste praz.

Dovlecelul se spala, se curata de cotor si de coaja, il taiem de asemenea cubulete si il adaugam peste celelalte legume.

Pornim focul si sotam legumele 5 minute la foc mediu.

Ardeii se spala, se curata de cotoare si se taie bucatele, apoi adaugam ardeii in cratita peste legumele sotate.

Conopida se spala, se desprind usor buchetelele si se pun in cratita.

Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Rosiile se spala si se trec prin robot. Adaugam pulpa obtinuta peste mancarea din cratita, acoperim cratita si lasam sa se gateasca mancarea pana scade apa lasata de legume si se leaga sosul.

Inainte de servire, presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume, de toamna

Postat de vasimur

Ghiveci de legume, de toamna

Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...

Citeste continuarea

Ghiveci de toamna

Postat de MotanLaOale

Ghiveci de toamna

Vanata se spala si se taie patrate fara a o curata. Dovlecelul se curata si se taie patrate. Cartofii se curata si se taie patrate. Fasolea se curata de codite, se rupe bucati si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2017, 09:53
la 10.10.2017, 10:51
la 10.10.2017, 11:39
Ce bine arata!
la 10.10.2017, 11:59
Bunatate!
la 10.10.2017, 21:04
M-ai cam pierdut cu conopida

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking