Gingerata cu goji si citrice

Postat de adnia in Bauturi
6 Mai 2013 | 3375 vizualizari
Gingerata cu goji si citrice

Ingrediente

  • -1 bucata ghimbir ras, cca 2 cm
  • -sucul de la 1 lamaie
  • -50 gr goji
  • -sucul de la 1 portocala
  • -sucul de la 1 grapefruit
  • -2 linguri miere
  • -1 lingurita sirop de catina
  • -2 pahare apa plata

Mod de preparare

In vasul blenderului vertical se pune ghimbirul maruntit, mierea, fructele goji, siropul de catina si 1/2 pahar apa. Se mixeaza bine, pana la transformarea amestecului intr-o pasta fina. Separat, se pun sucurile de citrice intr-o carafa, se adauga pasta obtinuta anterior si se amesteca totul bine, apoi se adauga si restul de apa, pana se obtine gustul dorit, eventual se mai indulceste cu miere. Se toarna in pahare si se serveste.

Aceasta bautura este puternic energizanta si antioxidanta, pe care o recomand cu caldura, mai ales in perioadele de convalescenta, de efort intelectual, stres, epuizare fizica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata cu goji si citrice" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Capsunata mentolata

Postat de Valclaudia

Capsunata mentolata

Curatam capsunile de codite, le spalam sub jet de apa rece si le taiem bucati (in fuctie de marimea acestora in sferturi sau jumatati). Peste fructe punem zaharul si menta tocata, amestecam cu...

Citeste continuarea

Lapte de cocos

Postat de andaoana

Lapte de cocos

Intr-un pahar golim nuca de cocos de apa din ea . Daca nu aveti cine sa o bea o vom pune si pe ea in lapte. Spargem nuca de cocos , scoatem miezul si curatam de partea maro. Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2013, 18:05
la 06.05.2013, 18:10
la 06.05.2013, 18:14
nu am mancat niciodata goji, tare sunt curioasa ce gust au
la 06.05.2013, 18:18
Timi, goji este o specie de catina, de fapt se numeste "catina tibetana" au un gust acrisor si se simte oarecum un gust de tanin...la noi se gaseste doar sub forma deshidratata
la 06.05.2013, 18:23
ce combinatie interesanta!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking