Gnocchi cu carnati de curcan

Postat de gurita_ta2005 in Paste
12 Ian 2016 | 2982 vizualizari
Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Ingrediente

  • 1/2 punga de gnocchi proaspeti (250 g)
  • 2 buc. de carnati cu curcan si pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 100 g pasta de tomate
  • 2-3 frunze busuioc proaspat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se lasa circa 1-2 minute pana se ridica la suprafata, se scurg si se dau deoparte.

Carnatii se pun intr-o oala la prajit in ulei de masline, cand sunt gata se scot pe o farfurie si se taie feliute.

In uleiul in care am prajit carnatii, punem morcovul taiat rondele si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit, adaugam carnatii taiati feliute si acoperim cu apa.

Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate si completam cu putina apa si gnocchi fierti in prealalbil si frunzele de busuioc (eu le-am lasat intregi).

Se condimenteaza si se lasa circa 10 minute sa fiarba la foc mic.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu vinete si ceva fin de la Delaco

Postat de simona72

Tagliatelle cu vinete si ceva fin de la Delaco

Vanata se spala, se sterge cu un prosop, se taie feliute si se prajesc in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline.Punem un vas cu apa si sare la fiert, iar cand apa da in clocot adaugam pastele...

Citeste continuarea

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Postat de diaconta

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2016, 16:58
Deci cârnaţii se cumpă la "fir"? Pfoaii, înseamnă că eu dacă cer un buchet nu greşesc, nu? ) Mi-ar plăcea să mănânc un astfel de preparat, cred că s-ar potrivi gusturilor mele.
la 12.01.2016, 17:00
la 12.01.2016, 17:15
Buuun
la 12.01.2016, 17:20
yammm... si ce culoare frumoasa are!
la 12.01.2016, 18:21
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking