Ingrediente
- Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
- 2 oua medii,
- 300 g faina,
- 100 g parmezan razuit;
- Ingrediente pentru sosul pesto:
- 50 ml ulei de masline,
- cateva frunze busuioc proaspat,
- 50 g parmezan razuit,
- cativa muguri de pin
Mod de preparare
Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca
Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.
Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.
Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|