Gnocchi cu mascarpone si pesto

Postat de Retete_Haplea in Tortellini
5 Mai 2015 | 3520 vizualizari
Gnocchi cu mascarpone si pesto

Voglio mangiare presto Gnocchi de casă cu sos pesto

Ingrediente

  • Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
  • 2 oua medii,
  • 300 g faina,
  • 100 g parmezan razuit;
  • Ingrediente pentru sosul pesto:
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva frunze busuioc proaspat,
  • 50 g parmezan razuit,
  • cativa muguri de pin

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca 

Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.

Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.


Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

Curatam ceapa si o tocam marunt. Ciupercile le spalam bine si le punem intr-o sita la scurs. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa si ciupercile. Le innabusim 2-3 minute, apoi punem...

Citeste continuarea

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2015, 08:54
la 05.05.2015, 11:34
la 05.05.2015, 11:35
Super!
la 05.05.2015, 11:49

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking