Gnocchi cu sos ragu

Postat de simona72 in Paste
23 Aug 2014 | 5635 vizualizari
Gnocchi cu sos ragu

Sosul ragu este pe baza de carne si este destinat in principal pastelor tagliatele sau lasagna. Eu am incalcat regula si am folosit sosul pentru gnocchi, care sunt niste galuste mici, pe baza de cartofi si pe care le-am cumparat din comert....

Ingrediente

  • 650-700 gr pulpa de vitel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 borcan sos de rosii pentru paste(de buna calitate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga gnocchi
  • 50 gr branza pecorino sau parmezan sau cheddar(o branza tare cu gust intens)

Mod de preparare

Carnea se spala, se usuca cu proasoape de hartie, se taie cubulete si se da prin masina de tocat sau o maruntiti la robotul de bucatarie. Ceapa se taie marunt si se caleste in cateva linguri ulei de masline. Se adauga carnea tocata, se amesteca mereu pana se desface carnea, scade zeama lasata si se caleste, aproximativ 20 minute. Se adauga sosul de rosii, care este un sos gata preparat pentru paste, asta va va scutii si mai mult munca, se lasa sa dea in clocot sosul, se mai adauga cimbru uscat sau orice alte plante aromatice va plac, sare si piper dupa gust. 

Intre timp fierbem gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert gnocchi, ii trecem prin strecuratoare si ii punem peste sosul ragu de carne. Amestecam ingredientele si transferam totul intr-un vas termorezistent. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Servim mancarea calda cu branza cheddar(am folosit eu) rasa sau taiata lamele cu curatatorul de legume.

Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gnocchi

Postat de JustLoveCookin

Gnocchi

Se spala cartofii si se fierb in coaja,dupa care se paseaza si se pun peste faina. Se adauga un ou,se framanta toate ingredientele pana se obtine o biluta compacta. Aluatul rezultat se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 23.08.2014, 14:53
buni
la 23.08.2014, 14:58
ce bine arata
la 23.08.2014, 15:02
la 23.08.2014, 15:29
Ce bine arata
la 23.08.2014, 15:31
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking