Ingrediente
- 5 kg de gogoşari
- 330 ml bulion
- 330 ml checeap de casă
- 200 g de zahăr
- 150 ml de ulei
- 200 ml de oţet
- sare
- foi de dafin
- cimbru
- busuioc
Mod de preparare
Se curăţă gogoşarii şi se taie felii subţiri, eu i-am dat pe răzătoare.
Se amestecă restul ingredientelor si se dau vreo câteva clocote. Se fierb gogoşarii în 3 reprize , 7-10 minute, să se înmoaie bine.
Pe măsură ce se fierb, se torn în borcane sterilizate în cuptor. Peste ei se pune sosul rămas.
Ies 8 borcane de 800.
Sosul e chiar la limită, aşa că puteti pune puţin mai mult bulion.
Se pun în pături după ce s-au pus capacele şi se lasă până a doua zi, apoi se pun la rece si întuneric, în pivniţă sau în cămară
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşari în sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|