Gogosari pentru iarna

Postat de luminita79 in Muraturi
27 Aug 2013 | 8842 vizualizari
Gogosari pentru iarna

Este o reteta simpla si foarte foarte gustoasa ...:)...

Ingrediente

  • 10 kg gogosar
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 250 g sare grunjoasa
  • 1 plic conservant
  • boabe piper si boabe de mustar (cate 1 plic din fiecare)
  • cateva foi de dafin (eu pun 4)
  • frunze de telina
  • o capatana usturoi (dupa gust)

Mod de preparare

Se curata gogosarul de cotoare,seminte, dupa care se taie in patru si se pune intr-un bol adanc (lighean). Deasupra se toarna otetul,zaharul si toate celelalte ingrediente. Se lasa peste noapte amestecand in el de vreo 2-3 ori pana mergeti la culcare,iar a doua zi se pune intr-o galetusa (bidonas,borcan mai mare) atat gogosarul cat si zeama care si-o lasa.

Se depoziteaza apoi in camara. SUNT SUPER GUSTOSI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de legume cu maioneza

Postat de AdrianUdrea

Salata de legume cu maioneza

Mai intai pregatim toate ingredientele pentru salata de legume cu maioneza. Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu coaja cu tot, in apa cat sa fie bine acoperiti. Curatam morcovii, ii...

Citeste continuarea

Gogosari umpluti cu varza

Postat de merisor67

Gogosari umpluti cu varza

Spălăm gogoșarii și cu ajutorul unui cuțit cu vârf ascuțit, decupăm câte un căpăcel, exact pe lângă cotoare. Îndepărtăm cu grijă cotoarele, răzuim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2013, 19:57
Foarte buni!
la 27.08.2013, 20:24
yummmyyyy
la 27.08.2013, 20:24
Imi plac, sunt sigura ca sunt grozavi!
la 27.08.2013, 20:26
Si eu tot asa fac gogosarul pentru iarna.N-am dat niciodata gres.Este tocmai bun:nici prea acru, nici prea sarat
la 27.08.2013, 20:36

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking