Ingrediente
- 8 gogosari
- 350 gr pulpa de porc tocata
- 2 cepe
- 1 morcov
- o cescuta de orez
- 100 ml ulei
- boia ardei dulce
- cimbru
- piper
- sare
- 250 ml suc de rosii
Mod de preparare
Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte.
Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Adaugam carnea tocata si orezul spalat si amestecam lasand pe foc mic pana carnea este aproape facuta. Potrivim de sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Umplem gogosarii si ii asezam intr-o cratita, completam cu suc de rosii si apa si lasam la foc pana cand orezul este facut.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|