Gogosele cu dovlecel si smantana

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
6 Iul 2016 | 8022 vizualizari
Gogosele cu dovlecel si smantana

Din categoria ''suna telefonul... sunteti acasa, ca venim pe la voi''...si uite asa am incropit ceva dulce, haleala aveam.....

Ingrediente

  • cca 380 g dovlecel ras si stors
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri pline cu smantana cu peste 40% grasime
  • cca 400 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • gem de caise
  • dulceata de zmeura

Mod de preparare

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins, apoi cu ajutorul unei lingure luam din compozitie si punem in uleiul incins, lasam sa se rumeneasca pe o parte si intoarcem pe partea cealalta. Se scot gogosele pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei, se servesc asa simple sau cu gem de caise, dulceata de zmeura sau oricare gem sau dulceata preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecel si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec din albusuri cu stafide

Postat de gurita_ta2005

Chec din albusuri cu stafide

Stafidele se lasa intr-un bol cu esenta de rom, pentru circa 2 ore. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare cateva minute, dupa care, adaugam zaharul si mixam pana devine ca o bezea....

Citeste continuarea

Gogosi de post

Postat de camelia75

Gogosi de post

1.Amestecati faina, sarea, zaharul,coaja de portocala si drojdia,apoi turnati treptat apa calduta.Framantati pentru a obtine un aluat omogen. 2.Adaugati uleiul si framantati pana ce aluatul nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2016, 05:46
la 06.07.2016, 08:21
Foarte bune!
la 06.07.2016, 08:33
bune bune
la 06.07.2016, 09:31
N-am mancat niciodata. Tre sa gust sa vad cum sunt.
la 06.07.2016, 09:36
superrrr!!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking