Gogosi rapide

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
4 Iul 2016 | 6518 vizualizari
Gogosi rapide

Ia gogoasa neamule, e calda si aromata, zau ca-i buna......

Ingrediente

  • 300 g iaurt gras( peste 10% grasime )
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • coaja de portocala
  • un praf de sare
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pentru pudrat
  • gem de caise
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un castron incapator punem iaurtul, cele 2 oua, sarea, zaharul vanilat, zaharul bourbon si coaja de portocala si omogenizam, apoi adaugam faina cernuta si praful de copt, amestecam bine s anu formam cocoloase. Punem tigaia wok pe foc o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, mai lasam putin  si apoi cu ajutorul unei linguri, eu am folosit-o pe cea de inghetata, formama gogoselele. Trecem lingura prin uleiul incins apoi luam din aluat si punem in uleiul incins, cand se rumenesc se intorc. Se scot cu o paleta si se pun pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei. Se pot pudra cu zahar sau se servesc cu diverse gemuri sau dulceturi, eu am preferat gemul de caise.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosele rapide

Postat de Constelatialeu

Desert gogosele rapide

Intr-un bol punem iaurtul, smantana, oul, coaja de lamaie, sarea, zaharul vanilat si praful de copt. Le omogenizam bine, apoi adaugam faina cernuta. Obtinem un aluat nu foarte tare, dar nici...

Citeste continuarea

Desert gogosi rapide

Postat de MotanLaOale

Desert gogosi rapide

Intr-un castron, se mixeaza ouale cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga laptele fierbinte amestecat cu drojdia. Se adauga faina si se omogeniseaza cu telul. Se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2016, 19:53
bune bune
la 04.07.2016, 20:17
la 04.07.2016, 20:25
Rapid sa trimiti si la mine
la 04.07.2016, 20:30
Die, pana la tine se dezintegreaza instant....
la 04.07.2016, 20:30
De-astea cine a avut poftă?

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking