Gogosi rapide si economice ”asubana”

Postat de asubana in Dulciuri
5 Mar 2011 | 37399 vizualizari
Gogosi rapide si economice ”asubana”

- se fac repede si usor sub orice forma doriti,

Ingrediente

  •  iaurt (400g),
  • 300g faina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita de sare fina ,
  • 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.

Mod de preparare

Drojdia se dizolva in iaurt sau 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.

Incet icepem sa framantam. Intre timp se adauga sarea si ouale unul dupa altul. Se framanta un aluat fraged la fel ca cel de cozonac;

Se lasa la dospit timp de : (45 minute) 1h Puteti alege formele dorite cum ar fi: stelute,bilute,semiluna cerc,bastonase,covrigei,sau la fel ca in imaginea mea.etc. Se prajesc in uleiul incins.

De retinut: faina si celelalte ingrediente trebuie sa fie la temperatura camerei .

Mod de servire: Se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit.

    ”asubana” va ureaza pofta buna!  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide si economice ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri cu nuca

Postat de Bianca20

Fursecuri cu nuca

Untul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana devine cremos. Se adauga galbenusul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Va rezulta un aluat detul de...

Citeste continuarea

Chec cu zeama de portocala

Postat de iri_love

Chec cu zeama de portocala

Pentu inceput, se separă albusurile de galbenusuri. Albusurile se vor bate cu un praf de sare. Iar in alt vas, se vor bate galbenusurile cu zaharul. Peste acestea se va adăuga uleiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 12:04
cam neclara explicatia ta , da' o scoatem noi la liman
la 05.03.2011, 14:17
la 05.03.2011, 14:59
la 05.03.2011, 19:12
delicioase
la 05.03.2011, 19:36

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking