Ingrediente
- Ingrediente pentru 15 cupe / 15 persoane:
- 250 g gorgonzola dolce IGOR
- 100 g gorgonzola piccante IGOR
- 300 g mascarpone
- ghimbir
- nuci
- sofron
Mod de preparare
Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos.
Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce.
Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol.
In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea bol cu mascarpone adaugati un varf de cutit de sofron, iar in ultimul bol adaugati nucile taiate marunt.
Puneti in fiecare cupa cate un strat cu mascarpone din fiecare bol.
Adaugati apoi inca un strat de sos gorgonzola dolce IGOR.
La final adaugati cate un strat de gorgonzola piccante IGOR, mixata in blender.
Decorati fiecare cupa cu legume taiate julienne sau cu nuci tocate marunt. Serviti impreuna cu paine prajita.
Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor
Daca ti-a placut reteta noastra "Gorgonzola finger food" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|