Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

Postat de Valentin68 in Mancaruri cu carne
4 Iun 2017 | 3277 vizualizari
Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

Este despre gratar, relaxare si voie buna.....restul sunt SF-uri....

Ingrediente

  • cantitatile sunt in functie de cati participanti sunt la gratar
  • 6 cefe de porc
  • mix de pui ( pulpe dezosate, aripioare, ciocanele)
  • 3 pastravi
  • carnati proaspeti
  • mici vita-porc
  • mici oaie-vita-porc
  • condimete pentru porc,peste si pui Kotanyi
  • sare
  • lemne uscate pentru gratar
  • ustensile pentru gratar
  • lamaie pentru peste
  • multa voie buna

Mod de preparare

Mai intai, pregatim carnea si pestele, le saram si condimentam, apoi ne apucam sa facem focul pentru gratar. Cand jarul este la intensitate maxima si gratarul este incins bine, ne apucam sa punem carnea pe gratar,  dar inainte de a pune carnea, ungem gratarul cu sunca. Asezam ceafa de porc, carnea de pui, pestele si carnatii, avem grija sa stingem cu apa eventualele flacari razlete, ca sa nu ardem carnea. Cand sunt gata pe o parte, le intoarcem pe cealalta parte, apoi asezam carnea facuta intr-un castron incapator si asezam capacul deasupra sa se mentina calde pana se fac si restul de preparate. Asezam si micii si avem grija sa-i intoarcem pe toate partile, pentru cei care doresc mai in sange, ii scoatem mai repede. Pestele il asezam pe ce avem la indemana si taiem felii de lamaie deasupra. Cand sunt gata toate preparatele, ne asezam sa le savuram. Erau bune si niste legume coapte si un sos , dar data viitoare cand ne organizam mai bine...Sa aveti pofta, ca de facut gratar, sigur stiti sa faceti....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in sos de ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Chiftelute in sos de ciuperci

Prepararea chiftelutelor: Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional). Cartoful se da pe...

Citeste continuarea

Varza calita cu carne tocata

Postat de caroline

Varza calita cu carne tocata

Mai intai curatam varza de foile externe si o tocam cu ajutorul robotului. O punem intr-un castron mare si o frecam bine cu sare.  Punem o tigaie incapatoare cu 100 ml ulei. Cand acesta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2017, 22:02
Numai bunataturi de sezon!
la 04.06.2017, 22:02
valeu, ce e acolo... Vali, 4 gagici numai la asa festin?!
la 04.06.2017, 22:07
la 04.06.2017, 22:10
bun tare
la 04.06.2017, 22:15
A fost cam mult.....gagicile erau la dieta.....sau pastrat pentru prajitura....)

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking