Ingrediente
- 400 gr carnati
- 400 broccoli
- 400 gr conopida
- 200 gr smantana
- 100 gr branza razuita Gran Padano
- 50 ml ulei masline
- 2 oua
- 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
- cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare
- Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
- carnatul se taie rondele .
- Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
- Se scurg legumele de apa se transfera intr-o tava non -aderenta .
- Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
- Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
- Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
- Presarati pe deasupra branza razuita .
- Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
- Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|