Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
29 Dec 2019 | 2155 vizualizari
Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

 Poate fi servit ca atare, dar si ca o garnitura mai imbunatatita. "Bunatati pentru Craciun"

Ingrediente

  • 400 gr carnati
  • 400 broccoli
  • 400 gr conopida
  • 200 gr smantana
  • 100 gr branza razuita Gran Padano
  • 50 ml ulei masline
  • 2 oua
  • 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
  • cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
  2. carnatul se taie rondele .
  3. Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
  4. Se scurg legumele de apa  se transfera intr-o tava non -aderenta .
  5. Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
  6. Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
  7. Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
  8. Presarati pe deasupra branza razuita .
  9. Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
  10. Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gnocchi din spanac cu sos alb de branzeturi

Postat de simona72

Gnocchi din spanac cu sos alb de branzeturi

Spanacul, l-am lasat peste noapte in frigider la dezghetat. Feliile de paine le-am inmuiat in lapte, apoi le-am scurs intre palme de surplusul adunat. Am pus in blenderul robotului spanacul,...

Citeste continuarea

Gulii umplute cu branza si spanac

Postat de panacris

Gulii umplute cu branza si spanac

Guliile se curăță, apoi feliază, în felii mărișoare. Se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă rece cu puțină sare, la foc mediu cca. 10 minute. Feliile de guile se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2019, 23:46
Aviz carcotasilor : fiecare sa aleaga ce-i place din tava )
la 30.12.2019, 00:15
Niste brocolii...
la 30.12.2019, 00:16
Imi place!
la 30.12.2019, 00:18
la 30.12.2019, 01:24
Ne place!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking