Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
29 Dec 2019 | 2139 vizualizari
Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

 Poate fi servit ca atare, dar si ca o garnitura mai imbunatatita. "Bunatati pentru Craciun"

Ingrediente

  • 400 gr carnati
  • 400 broccoli
  • 400 gr conopida
  • 200 gr smantana
  • 100 gr branza razuita Gran Padano
  • 50 ml ulei masline
  • 2 oua
  • 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
  • cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
  2. carnatul se taie rondele .
  3. Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
  4. Se scurg legumele de apa  se transfera intr-o tava non -aderenta .
  5. Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
  6. Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
  7. Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
  8. Presarati pe deasupra branza razuita .
  9. Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
  10. Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rosii umplute cu crema de oua

Postat de caroline

Rosii umplute cu crema de oua

Rosiille le spalam si le indepartam coditele. E bine sa folositi rosii tari , nu foarte coapte.  Taiem la fiecare rosie putin din partea superioara ( ca un capac) cat sa putem sa eliminam...

Citeste continuarea

Ciulama de hribi

Postat de rocsi_1612

Ciulama de hribi

Hribii ii punem la dezghetat intr-o sita ca sa se scurga de zeama. Daca folositi hribi proapeti ii curatati, spalati si ii opariti putin inainte sa pregatiti ciulamaua. Curatam ceapa, o tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2019, 23:46
Aviz carcotasilor : fiecare sa aleaga ce-i place din tava )
la 30.12.2019, 00:15
Niste brocolii...
la 30.12.2019, 00:16
Imi place!
la 30.12.2019, 00:18
la 30.12.2019, 01:24
Ne place!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking