Tocanita taraneasca de cartofi
Postat de portiadelumina
Am trecut la modul de preparare sub 90 de minute, deoarece, atunci când şi pozezi, durează mai mult, în mod normal ar trebui să dureze totul aproape o oră. Am curăţat...
Citeste continuareaA iesit atat de buna, nici nu va dau :)))
Ingrediente
Mod de preparareLintea se tine 1 ora in apa rece. Se pune la fiert cam 40 minute sau cat scrie pe punga respectiva, se gusta pentru a vedea daca este fiarta, se scurge de apa si se da deoparte. Intr-o tigaie punem morcovul dat pe razatoarea mare, ceapa solzisori, usturoiul strivit, unt si ulei de masline. Lasam sa se caleasca legumele,punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic sa fiarba. Cand a scazut zeama,punem lintea scursa, condimentele si mai completam cu apa pana cand legumele sunt fierte bine. Punem smantana subtiaza cu putina apa, lasam pana scade putin zeama. Se serveste cald. Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|
Postat de portiadelumina
Am trecut la modul de preparare sub 90 de minute, deoarece, atunci când şi pozezi, durează mai mult, în mod normal ar trebui să dureze totul aproape o oră. Am curăţat...
Citeste continuareaPostat de mitinita
Ceapa se curata si se taie cubulete. Usturoiul se toaca marunt. Daca folositi ciuperci de padure, trebuie sa le fierbeti in prealabil. Ciupercile se feliaza. Punem o tigaie pe foc si,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|