Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Postat de Sidy in Curcan
25 Ian 2013 | 7466 vizualizari

Gratinare este o tehnica larg răspândită culinar în prepararea produselor alimentare, în care un ingredient este acoperit cu o crustă ce se rumeneste, folosind adesea pesmet, cascaval ras, ouă si / sau unt Isi are originea în bucătăria franceză si este, de obicei, pregătit într-un vas anume ce poate fi pus la cuptor. Eu am ales aceasta varianta elvetiana, care mi s-a parut deosebit de gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 25.01.2013, 15:29
fain arata
la 25.01.2013, 15:30
Ce ospăț!
la 25.01.2013, 15:32
bun bun
la 25.01.2013, 16:00
wow, ce combinatie!!
la 25.01.2013, 16:13
bun
la 25.01.2013, 16:20
Prezentare de exceptie,felicitari!!!
De bun nu mai vorbesc,se vede.
la 25.01.2013, 16:23
la 25.01.2013, 16:47
gustos
la 25.01.2013, 16:55
la 25.01.2013, 19:22
Gata sunt la masa, yumiiiiiiiiii.
la 25.01.2013, 19:26
ce bine arata
la 25.01.2013, 19:49
bine arata
la 25.01.2013, 20:28
Mereu ma minunez cand vii cu o reteta..Mereu faci ceva nou pentru mine
la 25.01.2013, 20:29
Arată de milioane!
la 25.01.2013, 23:29
waw, sună bine și arata si mai bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking