Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval
Postat de Sidy in Curcan 25 Ian 2013 | 7466 vizualizari
Gratinare este o tehnica larg răspândită culinar în prepararea produselor alimentare, în care un ingredient este acoperit cu o crustă ce se rumeneste, folosind adesea pesmet, cascaval ras, ouă si / sau unt
Isi are originea în bucătăria franceză si este, de obicei, pregătit într-un vas anume ce poate fi pus la cuptor.
Eu am ales aceasta varianta elvetiana, care mi s-a parut deosebit de gustoasa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 25.01.2013, 15:29
fain arata
la 25.01.2013, 15:30
Ce ospăț!
la 25.01.2013, 15:32
bun bun
la 25.01.2013, 16:00
wow, ce combinatie!!
la 25.01.2013, 16:13
bun
la 25.01.2013, 16:20
Prezentare de exceptie,felicitari!!!
De bun nu mai vorbesc,se vede.
la 25.01.2013, 16:47
gustos
la 25.01.2013, 19:22
Gata sunt la masa, yumiiiiiiiiii.
la 25.01.2013, 19:26
ce bine arata
la 25.01.2013, 19:49
bine arata
la 25.01.2013, 20:28
Mereu ma minunez cand vii cu o reteta..Mereu faci ceva nou pentru mine
la 25.01.2013, 20:29
Arată de milioane!
la 25.01.2013, 23:29
waw, sună bine și arata si mai bine
COMENTEAZA