Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Postat de Sidy in Curcan
25 Ian 2013 | 7458 vizualizari

Gratinare este o tehnica larg răspândită culinar în prepararea produselor alimentare, în care un ingredient este acoperit cu o crustă ce se rumeneste, folosind adesea pesmet, cascaval ras, ouă si / sau unt Isi are originea în bucătăria franceză si este, de obicei, pregătit într-un vas anume ce poate fi pus la cuptor. Eu am ales aceasta varianta elvetiana, care mi s-a parut deosebit de gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 26.01.2013, 07:35
Delicatese
la 26.01.2013, 10:25
la 23.05.2014, 21:07
Bunnn! tare totul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking