Guguluf cu branza si visine

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
10 Iun 2013 | 3974 vizualizari
Guguluf cu branza si visine

L-am facut pentru prima data si a iesit delicioss! :)

Ingrediente

  • 400gr branza de vaci
  • 7 linguri zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr visine fara os

DECOR:

  • zahar pudra

Mod de preparare

Branza se ameste ca cu 4 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, pana devine pasta.

Separat se bat albusurile, se adauga 3 linguri de zahar pudra , se mixeaza bine .Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se omogenizeaza. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia de oua se pune peste crema de branza si se amesteca bine , se adauga visinile si se pun in tava unsa.

Se da la cuptor la foc potrivit 50min.

Se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente

Postat de Meea

Desert spuma de capsuni din 3 ingrediente

       Batem albușurile spumă tare (dacă întoarceți vasul cu fundul în sus, spuma nu va cădea). Adăugăm apoi zahărul și mixăm până obținem o...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Postat de farfuriavesela

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza, scursa bine de zer, cu zaharul, ouale, bicarbonatul de sodiu alimentar, sarea. Incorporam faina si framantam usor pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2013, 16:58
Delicios arata!!
la 10.06.2013, 17:00
Daria multumesc !!
la 10.06.2013, 17:02
Bun desertul si arata tare bine
la 10.06.2013, 17:03
Laura , multumesc!!
la 10.06.2013, 17:03
Ce zgarcita,a mancat din el si apoi ne aduce si noua....

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking