Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

Postat de panacris in Prajituri
25 Oct 2012 | 3613 vizualizari
Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

Ingrediente

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.

Mod de preparare

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.

Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins,  la foc mediu cca. 50 de minute.

Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu mere

Postat de Creatsa

Prajitura cu mere

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se scurg apoi de zeama si se pun pe foc impreuna cu zaharul. Se adauga praful de budinca/amidonul si se omogenizeaza bine. Se ia de pe...

Citeste continuarea

Desert placinta cu pere si mere

Postat de Constelatialeu

Desert placinta cu pere si mere

Mai intai am pregatit umplutura, am curatat fructele si le-am dat pe razatoarea mare, apoi le-am stors de zeama, am adaugat zahar si zahar vanilat si am pus cratita pe foc sa le calesc, le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.10.2012, 11:02
delicios guguluful
la 25.10.2012, 11:08
ia te uita bunaciunea
la 25.10.2012, 11:20
la 25.10.2012, 11:21
la 25.10.2012, 11:24
ce delicios si ce frumos ti-a iesit

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking