4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se "stinge" cu apa, atata cat sa acopere bine totul. Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin. Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii. Se serveste presarat cu patrunjel. Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de panacris
Carnea se curăță și se pune la fiert în vasul multicooker-ului l programul Boil cca. 30 de minute. Apoi se scoate și se curăță de oase. Aparatul Multicooker Phillips se...
Citeste continuareaPostat de momo121
Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|