Ingrediente
- 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine
- 700 g de carnati proaspeti de miel
- cate 2 ardei kapia rosii
- 1 ardei gras galben
- 2 morcovi
- un sfert de telina radacina
- 1 buc de pastarnac
- 2 cepe
- 3 lingurite de pasta de ardei iute
- 1 lingura si ½ de chimen macinat
- 3 lingurite de boia dulce
- 1 lingurita de boia iute
- ulei de floarea soarelui cam 30 ml
- cca 800 g de fasole fiarta si scursa
- sare si piper dupa gust
Pentru galusti ai nevoie de:
- 1 ou
- 2 linguri de faina
- 1 lingura de ulei
- sare dupa gust
Mod de preparare
Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti.
Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina radacina, 1 buc de pastarnac, 2 cepe, 3 lingurite de pasta de ardei iute, 1 lingura si ½ de chimen macinat, 3 lingurite de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, ulei de floarea soarelui, cam 30 ml, cca 800 g – 1 kg de fasole fiarta si scursa, sare si piper dupa gust ;
Pentru galusti ai nevoie de: 1 ou, 2 linguri de faina, 1 lingura de ulei si sare dupa gust.
Taie pulpa de miel cubulete si pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. O poti cali inainte daca doresti. Intre timp taie morcovii, telina, pastarnacul, ceapa si ambele tipuri de ardei cuburi de aceeasi dimensiune.
Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/-CEcoRxH33Q
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de miel cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|