Ingrediente
- 500 g de carne de vită
- 500 g fasole noua curatata si apoi congelata
- 5 cartofi
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa
- 2 roșii
- 1 ardel rosu
- 1 catel de usturoi
- 1 lingură paprika dulce
- dafin, cimbru
- 2 linguri pasta de tomate
- verdeata tocata
- 3 linguri ulei de măsline
- sare,piper
Mod de preparare
Se curata si se taie ceapa si usturoiul marunt.
Rosiile si ardeiul le taiem cubulete. Curatam si taiem morcovii in rondele.
În oala sub presiune, punem la prajit carnea taiata în bucățele potrivite in uleiul de masline incins.
O revenim bine pe toate partile, adaugam ceapa si usturoiul si amestecam.
Cand ceapa este revenita adaugam rosiile, ardeiul, morcovii, condimentele si pasta de rosii.
Amestecati si gatiti timp de 5 minute.
Acoperiti carnea cu apa fiarta.
Se adauga fasolea și se fierbe timp de 30 de minute la foc mediu.
Adaugam cartofii curatati si taiati in 4, acoperim din nou si fierbem inca 15 minute la foc mediu.
Serviti fierbinte si decorati cu verdeata tocata.
Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu fasole noua - Bob gulas" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|