Gulas la ceaun

Postat de mimmi in Mancaruri cu carne
9 Sep 2010 | 25436 vizualizari
Gulas la ceaun

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc,
  • 500 g carne de vita,
  • 500 g costita afumata,
  • carne de oaie optional,
  • 1 kg ceapa,
  • 1,5 kg cartofii,
  • 500 g ardei,
  • ulei,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de dafin,
  • usturoi granulat,
  • rozmarin macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • piper,
  • 2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs,
  • 500 ml suc de rosii(sau pasta de tomate) ,
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • faina alba cat cuprinde.

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati cubulete,usturoi,frunzele de dafin.Cand au fiert si cartofii se adauga galustele cu ajutorul unei linguri si frunzele de patrunjel taiate marunt.Se mai lasa la fiert aproximativ 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas la ceaun

Postat de Corina33

Gulas la ceaun

Se spala si se curata legumele (eu le curat mereu acasa si le duc gata curatate).  Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul incins. Se taie morcovii cuburi mari si se adauga...

Citeste continuarea

Gulas la ceaun - 1000

Postat de mihaelar63

Gulas la ceaun - 1000

Spalati si curatati legumele !!! Am avut noroc : un sotior tinerel nu ne-a dat voie sa curatam nimic . A trebuit sa ascund din cartofi sa nu curete prea mult . Se toaca marunt ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2010, 16:28
la 09.09.2010, 17:27
Cati litrii ai facut Mimisor de ai pus "2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs," ?
Daca tot am ajuns prima vreau si eu o starchina plina Primesc ?
la 09.09.2010, 17:54
la ceaun?e o delicatese
la 10.09.2010, 00:18
la 10.09.2010, 00:29
un ceau vreau sa imi cumpar sambata.........ca de ala n-am

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking