Gusa fiarta in moare

Postat de kamy in Porc
6 Ian 2011 | 17284 vizualizari
Gusa fiarta in moare

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

Ingrediente

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi

Mod de preparare

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.

Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.

Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.

Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.

Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa fiarta in moare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Fierbem cartofii. Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde. Formam bilute si le...

Citeste continuarea

Rulada de porc cu omleta si legume

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire  si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta. Am facut o omleta din cele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2011, 19:47
uuuuu
la 06.01.2011, 19:51
ina...e de bine sau de rau ?
la 06.01.2011, 19:52
buuuuuuuuuuuuun
la 06.01.2011, 19:54
harnicuta mea
la 06.01.2011, 19:54
ionela...hai ca-ti dau cat vrei

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking