Gustare cu soia si mixt de legume

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
10 Apr 2013 | 3961 vizualizari
Gustare cu soia si mixt de legume

Am facut o incercare sa vad ce iese,deoarece trebuia sa ma gandesc la ceva de post care merge sa pui gustare la un parastas.Si m-am gadit sa fac aceasta combinatie intre soia si legume si sa le coc in forme de silicon.

Ingrediente

  • 450 g mixt legume( orez,mazare baby,morcov baby,ciuperci,ardei rosu,ardei verde,porumb)
  • 80 g soia 'Inedit''
  • 2 leg.ceapa verde ( 6 fire )
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Soia am hidratat-o cu 100 ml apa fiarta. Mixul de legume impreuna cu ceapa taiata marunt le-am calit in 50 ml ulei, cca 10 minute. Soia am scurs-o intr-o strecuratoare, am pus-o in castron, am adaugat si legumele calite, mararul tocat marunt, sare, piper dupa gust, am pus 3 linguri de pesmet si 50 ml ulei si am omogenizat compozita. Le-am pus in forme si le-am dat la cuptorul preancalzit cca 40 minute, la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu soia si mixt de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu ciuperci

Postat de Corina33

Ardei umpluti cu ciuperci

Se curata si se taie ceapa, ardeiul si morcovul, apoi se pun la calit in ulei incins amestecand din cand in cand.  Ciupercile se spala bine si se taie cubulete, apoi se pun si ele la calit...

Citeste continuarea

Pateu vegetal de linte

Postat de mirela0911

Pateu vegetal de linte

Se spala lintea foarte bine, in cateva ape, apoi se pune la fiert in 600 ml de apa, de 3 ori mai multa decat cantitatea de linte. Se lasa la foc domol pentru 20-25 de minute. Intre timp, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2013, 15:07
interesant
la 10.04.2013, 15:07
Placee!! !! Super prezentare
la 10.04.2013, 15:07
la 10.04.2013, 15:10
la 10.04.2013, 15:18

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking